Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران بخش نفت و گاز در ۲۰۲۰ نسبت به سال قبل احساس امنیت کمتری در مورد شغلشان داشتند چون درآمد یک‌سوم از آنها در بحبوحه سقوط قیمت و تقاضا برای نفت بسیار کاهش یافته است. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پراجکت، با کاهش تقاضا برای سوخت و قیمت آن در نتیجه همه‌گیری ویروس کرونا، دستمزد حدود یک سوم کارگران شاغل در بخش نفت و گاز در کل دنیا در 2020 کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

 کارگران بخش نفت و گاز هنوز بیشترین دستمزد را در دنیا می‌گیرند ولی اکثر آنها نسبت به سال قبل احساس امنیت کمتری در مورد شغلشان دارند چون حرکت به سمت منابع انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز را پایین آورده است.

 دستمزد کارگران در این بخش تا حد زیادی وابسته به قیمت نفت است که به خاطر قرنطینه‌های کرونا و سقوط تقاضا برای سوخت کاهش یافته است.

 حدود 30 درصد از متخصصین این بخش در 2020 شاهد کاهش دستمزد بودند و حدود یک چهارم از آنها می‌گویند حقوقشان بیش از 5 درصد پایین آمدن است.

 نظرسنجی از 16000 کارگر متخصص در بخش انرژی در 166 کشور دنیا نشان می دهد حدود 20 درصد از آنها انتظار دارند درآمدشان در 2021 بیش از این کاهش پیدا کند.

قیمت نفت در تابستان 2021 به 65 دلار در هر بشکه می‌رسدآیا تقاضا برای نفت در 2021 افزایش می‌یابد؟

 فقط 37 درصد از این کارگران در 2020 افزایش حقوق داشتند، در حالی که این رقم در 2019 برابر با 50 درصد بود.

 طبق این نظرسنجی،کارگران بخش نفت و گاز در آمریکای شمالی بیشترین دستمزد را داشته‌اند و درآمد سالانه آنها به طور متوسط برابر با صد هزار دلار بوده است در حالی که کارگران در آمریکای لاتین کمترین دستمزد سالانه حدود 50 هزار دلار را دریافت می‌کردند.

امنیت شغلی در تمام بخش‌های انرژی بسیار پایین بوده و 78 درصد از کارگران این بخش احساس امنیت شغلی کمتری نسبت به  2019 داشتند. این رقم برای کسانی که در بخش انرژی‌های تجدید پذیر کار می‌کنند به 66 درصد و برای کارگران بخش هسته‌ای به 59 درصد رسیده است.

 انتهای پیام/11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بخش نفت و گاز نفت و گاز کارگران بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۷۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • بیش از ۹۵ درصد قراردادهای کار موقت هستند
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • معاون وزیر کار : دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم تقریبا رشد کرده