Web Analytics Made Easy - Statcounter

پمکس (شرکت ملی نفت مکزیک) از کارکنان خود خواسته است برای کمک به این شرکت در عبور از بحران کرونا و سقوط قیمت‌های نفت با کاهش داوطلبانه ۲۵ درصدی دستمزد خود موافقت کنند.

 

به گزارش پول نیوز،  به نقل از رویترز، طبق نامه‌هایی که به روئیت رویترز رسیده است شرکت پترولیوس مکزیکانوس یا پمکس (شرکت ملی نفت مکزیک) از کارکنان خود خواسته است برای کمک به این شرکت در عبور از بحران کرونا و سقوط قیمت‌های نفت با کاهش داوطلبانه ۲۵ درصدی دستمزد خود موافقت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بحران کاهش شدید تقاضای نفت به علت شیوع ویروس کرونا و سقوط قیمت‌های نفت خام باعث شده است شرکت پمکس بدهی سنگینی به بار بیاورد.

در این نامه‌ها که عنوان آنها مختصراً «مجوز کاهش دستمزد» می‌باشد، شرکت پمکس که در حال حاضر در حال زیان‌دهی می‌باشد، از کارکنان خود دعوت کرده است تا به این شرکت اجازه دهند ۲۵ درصد از حقوق خالص ماهانه آنها را تا دسامبر ۲۰۲۰ کاهش دهند.

منابع آگاه می‌گویند این نامه به هزاران نفر از کارکنان پمکس که در حال حاضر بیش از ۱۲۵ هزار نفر است ارسال شده است.

لوپز او برادور، روز چهارشنبه گذشته اعلام کرده بود که دستمزد مقامات رده‌بالا که شامل خود او هم می‌شود، ۲۵ درصد کاهش یافته تا به پرداخت بسته ۲۵.۶ میلیارد دلاری دولت برای مقابله با ویروس کرونا کمک شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مکزیک پول نیوز دستمزد کارگران ویروس کرونا نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۴۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • بیش از ۹۵ درصد قراردادهای کار موقت هستند
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • معاون وزیر کار : دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم تقریبا رشد کرده
  • چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی‌شود؟!